دیدار مدیرکل نوسازی مدارس فارس با معاون هماهنگ‌کننده ستاد مشترک ارتش
    
تعداد بازدید: 51
         
دسته بندی : عمومی
    
تاریخ درج خبر : 1404/5/21
منبع : درون سازمانی

مهندس امین سینایی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان فارس، به همراه آقای حیدری، معاون پشتیبانی اداره کل، با امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، معاون هماهنگ‌کننده ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس فارس مهندس امین سینایی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان فارس، به همراه آقای حیدری، معاون پشتیبانی اداره کل، با امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، معاون هماهنگ‌کننده ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کردند.
در این نشست، ضمن تقدیر از اقدامات ارتش در زمینه محرومیت‌زدایی، بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های تجهیزاتی و لجستیکی ارتش برای احداث و تجهیز مدارس در مناطق محروم و عشایری استان فارس تأکید شد.
مهندس سینایی با اشاره به نیازهای زیرساختی آموزشی در این مناطق، خواستار همکاری مؤثر ارتش در تحقق عدالت آموزشی شد.
امیر سیاری نیز با استقبال از این پیشنهاد، آمادگی ارتش را برای مشارکت در پروژه‌های آموزشی و عمرانی مرتبط با مدارس اعلام کرد و این همکاری را در راستای مسئولیت‌های اجتماعی و ملی ارتش دانست.
 این دیدار را می‌توان گامی مهم در جهت تقویت زیرساخت‌های آموزشی و ارتقاء سطح خدمات آموزشی در مناطق کمتر برخوردار استان فارس ارزیابی کرد؛ اقدامی که می‌تواند زمینه‌ساز توسعه پایدار و کاهش شکاف آموزشی در سطح استان باشد.
 

 

از   0   رای
0

  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
Contrast
Increase Font
Decrease Font