معاون وزیر ورییس سازمان نوسازی مدارس کشور از بزرگترین خوابگاه دانش آموزی کشور در شیراز بازدید کرد
    
تعداد بازدید: 75
         
دسته بندی : عمومی
    
تاریخ درج خبر : 1404/11/28
منبع : درون سازمانی

معاون وزیر در بازدید از بزرگترین خوابگاه دانش اموزی کشور در شیرازگفت : ساخت این پروژه معادل جمع آوری ۳۰۰ کانکس هزینه در بر داشته است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس فارس معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور که همراه با مقام عالی وزارت به فارس سفر کرده بود در بازدید از خوابگاه دانش آموزی عشایری شهید بهشتی  شیراز گفت : برای ساخت این پروزه بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان( یعنی سه دهم همت )هزینه شده که با جمع آوری ۳۰۰ باب کانکس معادل ۴۰ درصد اینگونه فضاها درکشور برابری می کند.

رییس سازمان نوسازی مدارس کشور از افتتاح این پروژه در اواخر اسفندماه خبر داد و افزود : می طلبد در مراسم افتتاحیه دانش اموختگان این آموزشگاه عشایری که اغلب در منصب های مهم جامعه مشغول خدمت به مردم هستند دعوت و براساس رویکرد رییس جمهور از مشارکت انان برای تامین تجهیزات و اقلام ریز که مورد نیاز دانش اموزان مستعد عشایری است بهره گرفت .

دکتر خان محمدی همچنین با حضور در فضای اموزشی این پروژه با دانش اموزان عشایری و دبیران گفتگو وبا روند آموزش در این دبیرستان( که در سال ۱۳۴۴ به همت بزرگ اموزگار عشایر زنده یاد محمد بهمن بیگی تاسیس و همه ساله دانش اموختگان ان با رتبه ممتاز به مراکز دانشگاهی راه می یابند ) آشنا شد.

به گفته مهندس سینایی مدیر کل نوسازی مدارس ساخت این خوابگاه که در کشور نظیر آن برای فرزندان عشایر وجود ندارد در پنج هزار متر مربع زمین با بیش از چهار  هزار و پانصد متر مربع از ۴ سال قبل با اعتبارات دولتی اغاز شده که قریب ۵۰ اتاق خوابگاهی واداری دران لحاظ شده و ظرفیت پذیرش بیش از ۵۰۰ دانش اموز عشایری که خانواده انها عشایر کوچ رو محسوب می شوند را دارد.

 

از   0   رای
0

  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
Contrast
Increase Font
Decrease Font